Balayına Hangi Şehre Gidilir?

           

Balayında nereye gidilir? Bu soru, romantik bir tatil planlaması yaparken akla ilk gelen, önemli bir sorulardan sadece biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu soruyu cevaplarken önce balayını yurt içinde mi yoksa yurt dışında mı geçirmek istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Eğer ki balayı için seçiminizi yurt içinden yana kullanacaksanız sizin için harika önerilerimiz olabilir.

 

Bu önerilerimize geçmeden önce balayınızı deniz kenarı bir destinasyon da mı yoksa Kapadokya gibi tarihi dokusuyla öne çıkan bir konumda mı geçirmek istersiniz? Bu noktada eğer ki kararınızı deniz kenarından yana kullanacaksanız size Akdeniz ve Ege’den harika şehirler önerebiliriz.

 

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde, balayı çiftleri için harika seçenekler bulunuyor. Balayına nereye gidilir diye düşünürken, yurt içinde birçok güzel yer de keşfedebilirsiniz.

 

Balayınızda sadece otel konaklaması istiyorsanız; Antalya, Alanya, Side, Bodrum, Marmaris gibi tatil beldelerinden her şey dahil ya da ultra her şey dahil konaklama seçeneği sunan tesisleri tercih edebilirsiniz. Ama sadece otelde vakit geçirmek istemeyip farklı aktivitelere de katılmak ve heyecan dolu saatler geçirmek istiyorsanız adresiniz kesinlikle Fethiye olmalı deriz. Hatta bir haftalık balayınızın her günü için bir aktiviteyi sadece Fethiye’de bulabileceğinizi de hemen hatırlatmak isteriz.

 

Türkiye'nin gözde balayı destinasyonlarından biri olan Fethiye hem balayı turizmi hem de tatil turizmi ile ülkemizin önde gelen destinasyonlarından sadece biri. Fethiye; masmavi denizi, görkemli plajları ve doğal güzellikleriyle ün salmış bir yer aynı zamanda. Fethiye'de bulunan balayı otelleri ise konforlu ve lüks konaklama imkanları sunarak romantik bir atmosfer de yaratıyor. Özellikle Fethiye balayı otelleri listesinde sunulan özel balayı paketleri, çiftlere unutulmaz anılar biriktirme fırsatı da sunuyor.

 

Fethiye'de balayı tatili yaparken keşfedilecek birçok yer bulunuyor. Bu yerlerden en ünlüsü ise Ölüdeniz diyebiliriz. Ölüdeniz, muhteşem plajı ve turkuaz renkteki denizi ile çiftlere romantik anlar yaşatıyor. Kelebekler Vadisi'nin doğal güzelliği ve huzurlu atmosferi de balayı çiftlerinin rüyalarını süsleyen noktalardan biri. Saklıkent Kanyonu ise doğa severler için adeta bir cennet. Ayrıca, Fethiye'de; antik kentler, tarihi kalıntılar ve doğa yürüyüşü rotaları, yamaç paraşütü, jeep safarileri, tüplü dalış aktiviteleri, tekne turları, rafting gibi birçok aktivite seçeneği de bulunuyor.

 

Fethiye, balayı tatili için ideal bir seçenek olmasının yanı sıra yurt içindeki diğer balayı destinasyonlarıyla da rekabet edebilecek niteliklere sahip bir yer olarak kendini gösteriyor. Türkiye'nin farklı bölgelerinde yer alan diğer şehirler arasında; Kapadokya, Datça, Didim, Kuşadası, Alaçatı gibi turistik yerler bulunuyor. Bu destinasyonlarda da balayı otelleri, romantik atmosferleri ve benzersiz deneyimler sunan farklı konseptteki otelleri ile çiftlerin ilgisini çekiyor.

 

Balayında Fethiye'yi tercih ederek, unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabileceğinizi de belirtelim. Fethiye'nin doğal güzelliklerini keşfederken romantizmi hissedebilir, balayı otellerinin konforunda dinlenebilir ve eşinizle özel anlar yaşayabilirsiniz. Balayınızı daha da özel kılmak için luksbalayi.com’un sizlere özel hazırladığı ve içerisinde Fethiye'deki balayı otellerinin sunmuş olduğu olanaklar ile çeşitli aktivitelerin de yer aldığı paketleri detaylıca inceleyebilir ve değerlendirebilirsiniz. Sizler için özenle hazırladığımız balayı paketlerine ek olarak kendi balayı paketinizi kendiniz de oluşturabilirsiniz.

 

Kendi balayı paketinizi oluşturmak isterseniz de öncelikle, Fethiye’deki balayı otelinize karar veriyorsunuz. Sonrasında ise bölgede yapılan aktiviteler arasından sizi cezbeden aktiviteleri paketinize ekliyorsunuz. Son olarak da yaşadığınız yerden Fethiye’ye geldikten sonra otelinize ulaşımınız için transfer hizmetlerimizi değerlendiriyorsunuz. Tüm bunları da tamamladıktan sonra size özel hazırlanmış olan balayı paketinizi satın alabiliyorsunuz. Son olarak bir ömür boyu hatırlayacağınız bir balayı tatilinin kapılarını açıyorsunuz.

 

Editör: Sevgi Özdil Taş